Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bahcivanlar Diyarı pazara ürün koymak

Bahcivanlar Diyarı pazara ürün koymak
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bahcivanlar Diyarı pazarda ürün satış

Tüm uyarılarıma karşın değil ben illa pazarda satmak yapacağımdiyorsanız Buyrun işte pazarda satmak yapmanın yolu hemde resimli anlatım

Birincil yapmanız gereken Yeşil Vadide pazarın yolunu yetişmek Atlayın hemen bisikletlerinize ve dürüst yeşil vadiye

Daha sonrasında pazara konulan ürünlerin derhal altında Pazar Tezgahınbutonuna tıklamalısınız

Şuan elinizdeki ürünleri sol menüde görüyorsunuz Hangi ürünü satmak istiyorsanız, tutun kulağından ürünün ve sağda bulunan çuvallara dürüst sürükleyin Kırmızı bir kare oluşacak o karenin içine ürününüzü bırakın

Bir pencere açılacak, bu pencerede üste koyacağınız mahsul miktarını, alta ise ürünü hangi fiyattan pazara ayarlamak istediğinizi yazın

Son olarak size alınacak olan %10 komisyonu kabul edip etmediğinizi soracak

eğer işlenmiş derseniz %10 luk komisyonu ödemeyi kabul ettiğinizi ve pazara ürün hazırlamak istediğinizi, yukardaki çarpı işaretinden kapatırsanızda pazara ürün koymaktan vazgeçtiğinizi söylemiş olursunuz Tümü bu bundan daha sonra tek yapmanız gereken oturup beklemek

Manâlı Uyarı
Pazar yerinde flood yerine getirmek yasaktır Bir üründen peşpeşe 3 kere pazara satmak için bitki koyarsanız bu flooda giriyor ve 1 jurnal hesabınıza erişiminiz engelleniyor *