Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Notaları

0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Şarkısı Notaları
Bak Bir Varmış Bir Yokmuş

imagesbakbirvarmisbiryokmusnotalari5ada8de3afdd6

Ne kadar uzaksın oyle
Yollar bitmiyor
Gunler bitti
Yıllar bitti
Gece gunduz omur bitti
Seninle

Similar threads

Model Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Model Bak Bir Varmış Bir Yokmuş Şarkı Sozu Bak bir varmış bir yokmuş eski gunlerde Tatlı bir kız yaşarmış boğaz icinde İşte bir sabah erken masal boyle başlamış Delikanlı genc kıza iskelede rastlamış Bakışmışlar goz goze, goren kimse olmamış Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Feridun Duzağac Bir Varmış Bir Yokmuş şarkı sozu Şarkılar yetmeti, sen yetmedin ben yetmedim ah ne ruyaymış sonsuza surermiş bir aşk masalıymış hepsinden farklıymış hepsi guyaymış bir kadın tanıdam her kime dokunsa gunleri farketmez beni aldatırdı uykuma girerdi ruyalarımdaydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Sertab Erener masal Şarkı Sozu Sertab Erener Bir Varmış Bir Yokmuş Şarkısı Sertab Erener Bir Varmış Bir Yokmuş Şarkı Sozu geceye acar akşam sefaları olume benzer gune vedaları deli dolu bir macera bir şolen bir duğun kadere kısmet narin hayatları ışığa ucar butun pervaneler ateşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Tuğba Ozerk Bir Varmış Bir Yokmuş şarkısının sozleri Tuğba Ozerk Bir Varmış bir yokmuş sozleri Tuğba Ozerk Bir Varmış bir yokmuş şarkı sozleri Sen gidince yok oldum daha cok tutuldum bir kuru dal gibi caresiz savruldum sen gidince yok oldum daha cok tutuldum bir kuru dal gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Redd Hayat Kacık Bir Uykudur Redd Hayat Kacık Bir Uykudur Şarkısı Sozleri Mazgallara akıtıyor pisliğini Titrek ışıkların rengindeyken gece Bir yaratığa cevirmiş dolunay golgemi Aslında ıslak bir kopektim ben sadece Kimse sevmez Uykum kacar Ustumu orten annem değil Uzgunum başkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt