Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bak postacı geliyo şarkısının sözleri

Bak postacı geliyo şarkısının sözleri
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
bak postacı geliyor şarkısının sözleri, postacı geliyor şarkısı, bak postacı geliyo sözleri,bak postacı geliyor şarkı sözü

Bak Postacı Geliyor Çocuk Şarkısı

KORO
Bak postacı geliyor
Selam veriyor
Herkes ona bakıyor
Merak ediyor

ÇOCUK
Fazla teşekkür ederim
Postacı sana
Böylece sevinçli haberler
Getirdin bana

POSTACI
Bu gün yalnız bu değin
Darılmayınız
Yarın yeniden gelirim
Hoşçakalınız

KORO
Haydi git güle güle
Uğurlar olsun
Ellerin dert görmesin
Kısmetle dolsun *

Similar threads

bak postacı geliyor şarkısının notaları Bak postacı geliyor flüt notası solfasollasolfamirefamire solfasollasolfamirefamiredore Bak Postacı Geliyor Çocuk Şarkısı Bak postacı geliyor Selamlama veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Çok teşekkür ederim Postacı sana Öyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Bak Postacı Geliyor şarkısı sözleri Bak Postacı Geliyor çocuk şarkısı bak Postacı Geliyor şarkısını dinle Bak postacı geliyor Selam veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Çok teşekkür ederim Postacı sana Öyle sevinçli haberler Getirdin bana Bu gün yalnız bu kadar Darılmayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
bak postacı geliyor şarkısının notaları Bak postacı geliyor flut notası solfasollasolfamirefamire solfasollasolfamirefamiredore Bak Postacı Geliyor Cocuk Şarkısı Bak postacı geliyor Selam veriyor Herkes ona bakıyor Merak ediyor Cok teşekkur ederim Postacı sana Pek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Güntaç Özdemir'den İstanbul Şarkısının Sözleri Bu Sayfamızda Güntaç Özdemir İstanbul Güntaç Özdemir İstanbul Şarkı Sözleri Daha önce paylaştığımız Benimle Emrindeki şarkısının sözlerinin ardından bu sayfamızda da Güntaç Özdemir İstanbul Şarkı Sözleri ile karşınızdayız sevgili meleklerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
BENIM ÜÇ BALIGIM VAR Benim üç baligim var Suyun dibinde yem ara Oy lay lay oy lay lay Iki tanesine esmer Suyun dibinde gezer Oy lay lay oy lay lay Bir her birine kirmizi havuzun güzel kizi Oy lay lay lay lay lay TAVSANIM Tavsanim,tavsanim Ufak tavsanim Tavsanimin patileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt