Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bakan Akar: Üniforma kolaydı, şimdi her sabah kıyafet seçmek zorunda kalıyorum, üstelik maliyeti de yüksek

Bakan Akar: Üniforma kolaydı, şimdi her sabah kıyafet seçmek zorunda kalıyorum, üstelik maliyeti de yüksek
0
39

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
Bakan%2DAkar%2DUniforma%2Dkolaydi%2Dsimdi%2Dher%2Dsabah%2Dkiyafet%2Dsecmek%2Dzorunda%2Dkaliyorum%2Dustelik%2Dmaliyeti%2Dde%2Dyuksek%2D232042%2Ejpg

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Hande Fırat, eski Genelkurmay Lideri ve Ulusal Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın “Siyasete alıştınız mı?” Sorusuna, “Üniforma kolaydı, artık her sabah kıyafet seçmek zorunda kalıyorum. Üstelik maliyeti de yüksek” cevabını verdiğini yazdı.  Fırat, Akar’ın iki üniformasını da torunlarına sakladığını lisana getirdi.

Hande Fırat yazısında şu tabirleri kullandı:

Darbe savlarına ait yeniden Bakan Akar’ın açıklamalarından yola çıkarak şu tespitleri yapabiliriz:

TSK anayasal ve yasal çerçevede şeffaf çalışıyor.

TSK’da FETÖ ile çabada azalma, eksilme ve yavaşlama yok.

Rand raporu kullanılarak içeride kimi bölümler fitne, nifak üretmeye çalışıyor.

Gelelim iki kıymetli noktaya... Rand raporu üzerinden eksik ve yanlış çeviri ile kendisini “Amerikancı” olarak göstermeye çalışanlara Bakan Akar sert reaksiyon gösterdi. Vesayet konusunda ise eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un ismini söylem etmedi ama “Aklımızdan geçen her şeyi söylersek sistem karışır, ‘Ben bu türlü hissettim’ demek başları karıştırır” dedi.

Siyasete alıştı mı?

Bakan Akar, hayatında pek bir değişiklik olmadığını söyledi. Siyasete alışmış lakin üniformasızlıkta zorlanıyor. “Üniforma kolaydı, artık her sabah kıyafet seçmek zorunda kalıyorum. Üstelik maliyeti de yüksek” dedi. İki üniformasını ise torunlarına hatıra olarak saklamış...

Yazının devamı için tıklayın

858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt