Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Akdağ'dan 112 kaydına tepki

Bakan Akdağ'dan 112 kaydına tepki
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bakan Akdağ'dan 112 kaydına tepki Bakan Akdağ, İHA muhabiri İsmail Güneş ile 112 personeli arasında geçen görüşmenin yayımlanmasını eleştirdi Dünyanın hiçbir uygar ülkesinde söz konusu kayıtların yayımlanmayacağını dile getiren Afiyet Bakanı Recep Akdağ, ''Bu ses kayıtlarının yayımlanması hasta haklarına, o hastaların ailelerine yapılmış çok büyük bir haksızlıktır Hele de olayın sıcaklığı bu kadar üzerindeyken Yayımlayanlar kusur yapmışlar, yayımlayanlara kim verdiyse onlar da hata yapmışlar Hemen araştırıyoruz'' diye konuştu 112 ivedi servisinde çalışan ve muhabirle konuşan ivedi tıp teknisyenine de haksızlık yapıldığını savunan Akdağ, şunları söyledi: ''Kayıtları ben de inceledim Orada telefon açan bir kazazede kardeşimizin telefonu anında emniyet telefonuna, jandarma telefonuna bildiriliyor Onlarla irtibat halinde yer tespiti yapılması açısından kendisine bu taraftan bahşedilen talimatları yerine getiriyor O talimatları verenler de kanaatime göre hatalı meslek yapmamış Koordinatları saptamak için bir an önce o telefonun frekansından yararlanmaya çalışmışlar Koordinatları da teknolojinin müsaade ettiği sürece belirlenerek araştırmaya başlanmış Bunlardan (şu hata yaptı, bu kusur yaptı) demek insafsızlık Türkiye'de cümbür cemaat uzman kesiliyor Bu çalışan insanlara haksızlık yapıyorlar Bunlar belirli eğitim almış vazifesini yapan ırk Vazifesini de layıkıyla yapmıştır Yargısız infaz yaparak bu görevlilere adaletsizlik yapmamak gerekli  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt