Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Albayrak: Avrupalı bir enerji bakanı beni tehdit etti

Bakan Albayrak: Avrupalı bir enerji bakanı beni tehdit etti

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
Albayrak%2DFirsatcilara%2Dsoyluyorum%2Dcok%2Ddaha%2Dsert%2Dve%2Dnet%2Dtedbirler%2Dalacagiz%2D234925%2Ejpg

Hürriyet Gazetesi müellifi Abdulkadir Selvi, NTV yayınına katılan Berat Albayrak'ın kuliste Albayrak'ın Avrupalı mevkidaşı tarafından tehdit edildiğini söylediğini belirtti. Selvi, bu tehdidi duyunca gözlerinin fal taşı üzere açıldığını söyledi. Selvi şöyle yazdı:

"Enerji savaşları tehditlere, darbelere, işgallere varan sert gayretlere sahne oluyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Ben bir Batı ülkesinde muhatabım tarafından birebir kelamlı, imalı tehdit edilmiş bir bakanım' deyince tekrar gözlerimiz fal taşı üzere açıldı. Nasıl yani? Berat Albayrak o kadar sıradan bir şey anlatıyor üzereydi ki kelamlarını açmasını istedik.

'Ne vakit oldu' diye sorduk. 'Enerji Bakanlığım döneminde' dedi. Israrlı sorularımız üzerine, o şahsın Batı’nın büyük devletlerinden birinin Güç Bakanı olduğunu söyledi.

'Orada ona gereken yanıt verildi. Lakin bunları ileride yazmamız lazım. Jenerasyonlar bunu bilmeli' dedi. Tıpkı kanaatteyim."