Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Albayrak’tan ’1 Milyon Yazılımcı Projesi’ açıklaması

Bakan Albayrak’tan ’1 Milyon Yazılımcı Projesi’ açıklaması

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Albayrak%2DBu%2Dsurecten%2DV%2Dseklinde%2Dbuyumeyle%2Dcikmayi%2Dbekliyoruz%2D237023%2D20200623155542%2Ejpg

Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "1 Milyon Yazılımcı Projesi’ne 31 yeni eğitim eklenerek, eğitim sayısı 62’ye, eğitim süresi 1422 saate yükseldi. Yıl sonu eğitim sayısı hedefi 100’den 143’e çıkarıldı. @btkakademi’deki eğitimlerimizi takipte kalın gençler" ifadelerini kullandı.

Similar threads

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Twitter hesabından yayınladığı mesajda "1 milyonuncu yazılımcı proje" projesinin tamamladığını duyurdu. Bakan Albayrak'ın o açıklaması; "Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Türkiye'ye yazılım anlamında tarihi bir kapasite çalıştıracak "1 milyonuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, '1 Milyon Yazılımcı' projesine ait açıklamada yaptı. Proje için 'Tarihi bir istihdam hamlesi' sözünü kullanan Albayrak, "1 Milyon Yazılımcı Projesi'nde gençlerin aldığı eğitimler CV'lerine işlenecek ve CV Bankası'ndan firmaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bu videomuzda Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortaya çıkardığı 1 milyon yazılımcı projesi hakkında görüşlerimizi paylaşıyoruz. Bilindiği üzere özellikle son zamanlarda yazılımcı olmak herkesin rüyası. Ülkemizde popüler olan bu meslek bu proje ile daha da popüler hale gelecek. İşte merak edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 59'a çıktığını bildirdi. Bakan Koca Twitter hesabından, "Son 24 saatte 5 bin 35 test sonuçlandı. 561 tanı kondu. 15 hastamız hayata veda etti. Bugüne dek kaybettiğimiz hasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 59'a çıktığını bildirdi. Bakan Koca Twitter hesabından, "Son 24 saatte 5 bin 35 test sonuçlandı. 561 tanı kondu. 15 hastamız hayata veda etti. Bugüne dek kaybettiğimiz hasta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt