Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Koca Açıkladı: Uçaklarda Maske Zorunlu mu?

Bakan Koca Açıkladı: Uçaklarda Maske Zorunlu mu?
0
66

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-1d645051d619e9530c1681d40517812de1ea812b.jpg

Uçakta maske kullanımı hakkında konuşan Koca, 'Kapalı alanlarda maske zorunluluğuna uçaklar da, eğitim de, kapalı alanlar da tüm kurumlar girmiş olur' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın'da kapalı alanlarda maske kuralının kaldırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu

"Bunun içine uçaklar da, eğitim de, kapalı alanlar da tüm kurumlar girmiş olur"

Koca, şunları söz etti: 

'Bilim Konseyi son toplantısını dün yaptı. Yalnızca ulaşım ve sıhhat kuruluşlarında hadise sayısı binin altına inene kadar hiçbir alanda maske kullanımı olmayacak halinde açıklama olmuştu. Bunun içine uçaklar da, eğitim de, kapalı alanlar da tüm kurumlar girmiş olur.

Maskenin kollayıcı olduğunu bir enfeksiyon durumunda bir diğerine bulaştırmada önleyici olduğunu biliyoruz. Bundan sonraki süreçte rastgele bir vatandaşımız üst teneffüs yolu enfeksiyonu hisseder durumda olursa bir diğerine bulaştırmamak için maskesini takıyor olmalı, bu bizim için bir alışkanlık olmalı. Biz maskenin esirgeyici olduğunu, bulaş riskini önlediğini biliyoruz.

Similar threads

Son dakika haberine nazaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Şurası üyeleri ve Sıhhat bakanı Fahrettin Koca ile birlikte düzenlediği toplantıda maske zorunluluğunun kapalı alanlarda da büsbütün kaldırıldığını duyurmuştu. İçişleri Bakanlığı, karara ait genelgeyi yayınladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, "Uğur Şahin ile görüşmemizde 12 milyon doz aşı için ihracat müsaadesi aldığını söyledi. 'Bu haftadan itibaren, gelecek hafta sonuna kadar bu 12 milyon aşıyı peyderpey gönderiyoruz' dediler." bilgisini verdi. Koca, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Bilim Kurulu toplantısının ardından yazılı açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Pozitif vakaların karantina süresi 7 gün olarak belirlenmiştir' dedi. Koca, okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini bildirdi. Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yazılı açıklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun dün son toplantısını yaptığını belirterek, "Zor dönemleri geride bırakmanın huzurunu yaşıyoruz. Zihinlerimizden salgının korkusunu atıyoruz. Artık güvendeyiz. Aşımız var, ilacımız var." dedi. Bakan Koca, Aydın programı kapsamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
ABD Hastalık Denetim ve Tedbire Merkezi (CDC), ülkede koronavirüse karşı aşılanmış şahısların kapalı alanlarda maske takmasının ve toplumsal uzaklık kurallarına uymasının gerek olmadığına karar verdi. ABD Hastalık Denetim ve Tedbire Merkezleri (CDC), koronavirüs salgınına karşı uygulanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt