Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Pakdemirli: '1 Kişi Hayatını Kaybetti, Toplam 34 Köy ve Mahalle Boşaltıldı'

Bakan Pakdemirli: '1 Kişi Hayatını Kaybetti, Toplam 34 Köy ve Mahalle Boşaltıldı'
0
13

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-9bc3b913b5c5255d548099c46f0fae8d5268c867.jpg

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "10 yangını denetim altına alma çalışmaları devam ediyor. Toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı." dedi.

Bakan Pakdemirli'nin açıklamalarından satır başları şu formda:

• Silifke'de devam eden yangının yüksek tansiyon sınırından olduğu düşünülmekte. 3 uçak, 29 helikopter ve 1832 işçi bu alanda vazife yapmaktadır.

• Maalesef bir kaybımız var. Antalya Akseki'de 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etmiştir. Başımız sağ olsun.

• Buradan sizler vasıtasıyla yangın bölgelerindeki vatandaşlarımıza tekrar sesleniyorum. İkazları kesinlikle dikkate alsınlar. İkazları boşa yapmıyoruz. Elbette malımız kıymetli ancak hiçbir şey canımızdan değerli değil.

"Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur"

• Meskeninde yalnız kalan amcamız maalesef vefat etmiş durumda. Lütfen anonslara ve bu mevzudaki davetlere kesinlikle uymamız gerekir diye düşünüyorum.

• Oymapınar Barajı'nda 10 kişinin mahsur kaldığı bilgisi var elimizde. Hayati tehlikeleri yok. Burada anonslar yapıldı, maalesef orada kalmışlar.

• Helikopterle bu arkadaşlarımızı alma imkanımız yok. Helikopterler havada güç duruyorlar, biz de zahmet çektik.

• Bütün bu coğrafyalarda, tüm yangın coğraflarında hava araçları zorlukla faaliyetlerine devam edebiliyor.

• Oymapınar'da mahsur kalan vatandaşlarımızla ilgili takımlarımız yolda. Onları tahliye etme uğraşı içindeler.

858,510Konular
980,885Mesajlar
30,744Kullanıcılar
wweSon üye
Üst Alt