Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bakan Pakdemirli’den THK’ya ‘vizonteleli’ yanıt: Motoru yok

Hoş geldin! darkqbs tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bakan Pakdemirli’den THK’ya ‘vizonteleli’ yanıt: Motoru yok

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Pakdemirli%2DAK%2DParti%2Dgelmis%2Dmemlekete%2Dbereket%2Dgelmis%2D216872%2Ejpg

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, THK'nın yangın söndürme uçaklarıyla ilgili, "THK'nın verdiği sertifikaların hiçbirine güvenmiyorum" dedi. Pakdemirli "THK uçakları işimize yaramıyor. Almak zorunda değiliz. THK siyasetin oyuncağı olmuş durumdadır. Ana muhalefet ile birlikte hareket ediyor" tabirlerini kullandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayıp Seferihisar ve Menderes'e sıçrayan orman yangınında gündeme gelen THK uçaklarına dair tartışma sürüyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, mevzuya ait yaptığı açıklamada, "Beni memuriyetten atın, bu uçağa binmem' diyorlar. Hükümetimize siyasi taarruz var, bu dikkate alınmalı. THK'nın verdiği sertifikaların hiçbirine güvenmiyorum. THK uçakları işimize yaramıyor. Almak zorunda değiliz" sözlerini kullandı.

Pakdemirli, "THK siyasetin oyuncağı olmuş durumdadır. Ana muhalefet ile birlikte hareket ediyor" diye konuştu. 

“VİZONTELE’DE BİR SAHNE VAR YA…”

THK idaresini eleştiren Pakdemirli, "El atından 20 uçakları olduğunu söylüyorlar hani nerede? Apronda 6 uçak gözüküyor. 3'ünün motoru yok. Vizontele'de bir sahne var ya 'Baba motor yok’ diyor. Motamot öyle…" dedi.

Pakdemirli, THK'ya şimdiye kadar 85 milyon dolar ödeme yapıldığnı döyleyerek, "Bütün sorun 4 milyon dolar için mi" dedi.

858,509Konular
982,846Mesajlar
30,636Kullanıcılar
waestoSon üye
Üst Alt