Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Selçuk açıkladı: Yüz yüze eğitime 21 Eylül'de geçilecek

Bakan Selçuk açıkladı: Yüz yüze eğitime 21 Eylül'de geçilecek
0
72

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
LGS%2Dsinavi%2Dertelenecek%2Dmi%2DBakan%2DSelcuk%2Ddan%2Daciklama%2D233478%2Epng

Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Aşamalı ve seyreltilmiş bir modelle eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Buna nazaran 31 Ağustos'ta okulları uzaktan eğitimle açıyoruz. 21 Eylül'de Bilim Heyeti tarafından tavsiye edilen sınıflarda, basamaklı ve seyreltilmiş biçimde yüz yüze eğitime başlanacak" açıklaması yaptı.

Bakan Selçuk'un açıklamaları şöyle:

- 2020-2021 eğitim öğretim yılına nasıl başlayacağımıza ait kararlarımızı olgunlaştırdık. Etaplı ve seyreltilmiş bir modelle eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Buna nazaran 31 Ağustos'ta okulları uzaktan eğitimle açıyoruz.

- Okulun birinci haftasında bir hafta boyunca özel bir ahenk programı uygulayacağız. 

- 2000 denetmenimiz şu anda alanda ve okullardalar her bir okulumuzun standardını gözden geçiriyorlar. 

- 21 Eylül'de Bilim Heyeti tarafından tavsiye edilen sınıflarda, basamaklı ve seyreltilmiş formda yüz yüze eğitime başlanacak 

- Dileyen özel okullar 17 Ağustos prestijiyle uzaktan eğitim araçlarıyla eğitim faaliyetlerine başlayabilecek.

Detaylar geliyor...

Similar threads

Bilim Kurulu’nun ‘Yüz yüze eğitim en az bir ay başlatılmamalı’ tavsiyesinin akabinde Ulusal Eğitim Bakanı Selçuk, okulların 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle açılacağını duyurdu. 21 Eylül’de de Bilim Kurulu’nun tavsiye ettiği sınıflarda ‘aşamalı ve seyreltilmiş yüz yüze eğitim’ başlayacak. Global...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yüz yüze eğitimle yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerine iştirak isteğe bağlı olacak ve devam mecburiliği aranmayacak. Ulusal Eğitim Bakanlığınca (MEB),kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamındaTürkiye genelinde ilkokullarda tüm sınıf düzeylerinde, ortaokul 8. ve lise 12. sınıflarda 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitiminin 31 Ağustos Pazartesi günü başlayacağını ve üç hafta süreceğini bildirdi. MEB'den yapılan açıklamaya göre, uzaktan eğitim süreci 19 Haziran Cuma günü tamamlanacak. Resmi eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bugün akşam saatlerinde sona eren Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olağanlaşma süreci kapsamında atılacak adımları ve yeni kuralları açıklamıştı. Erdoğan'ın bu açıklamalarının akabinde Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB)'den yüz yüze eğitime ait açıklama geldi. Yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, “17 Ağustos günü özel okullar açılışını online, yani uzaktan eğitim olarak başlatılacak, tam açılışını 21 Eylül tarihinde gerçekleştirecek” dedi. Sarıkaya, “Okulların açılış tarihi belirli oldu” başlıklı bugünkü yazısında, okulların 17 Ağustos günü uzaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,528Konular
981,485Mesajlar
31,424Kullanıcılar
yaveronibaSon üye
Üst Alt