Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakan Selçuk: Yaz tatilinde okul yok, eminiz

Bakan Selçuk: Yaz tatilinde okul yok, eminiz
0
50

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Bakan%2DSelcuk%2Ddan%2Dyeni%2Daciklama%2DOkul%2Dtatili%2Duzayacak%2Dmi%2Ducretli%2Dogretmenlerin%2Ddurumu%2Dne%2Dolacak%2D233301%2Ejpg

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İsteyen öğrenciler için uzaktan eğitimle yaz okulu var. Hazırladığımız güzel yayınlar, eğlenceli içerikler var. Okul yok ama ondan eminiz, tamam mı?" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaz tatili süresince EBA (Eğitim Bilişim Ağı)TV'nin yayında olacağını bildirdi. Selçuk, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, öğrencilerden "Yaz tatilinde okul var mı?" sorusu almaya devam edildiğini belirtti.

Yaz tatili süresince okulların kapalı olacağını belirten Selçuk, öğrencilerin tatilini ellerinden almayacaklarını ifade etti.

Selçuk, paylaşımında öğrencilere şöyle seslendi: "Okul yok. Konuşmak, doyasıya oynamak, bulutları izlemek, uçurtmayı uçurmak, uçaklara el sallamak, toprağa dokunmak, bir çiçeği koklamak var. Kuşlarla oynamak, kuşlar gibi olmak var. 

EBA yine açık, EBA TV yine yayında. Önümüzdeki senenin hazırlık dersleri var. İsteyen öğrenciler için uzaktan eğitimle yaz okulu var. Hazırladığımız güzel yayınlar, eğlenceli içerikler var. Okul yok ama ondan eminiz, tamam mı?"

Similar threads

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kabul edilen Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne ilişkin "'Telafi eğitimi düzenlemesi' kısmi ve hızlandırılmış bir 'telafi' sürecini tanımlamaktadır." ifadesini kullandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 önlemleri kapsamında uzaktan eğitime 31 Mayıs'a kadar devam edileceğini bildirdi. Bakan Selçuk'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu formda: -  Uzaktan eğitime 31 Mayıs'a kadar devam edilecek. - 13 Nisan 2020'den itibaren EBA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, 23-27 Mart'ta gerçekleştirilecek uzaktan eğitimin ardından okulların açılıp açılmayacağına ilişkin, "Bu tümüyle sağlık koşullarına bağlı. Sağlık Bakanı ile bu hafta itibarıyla tekrar görüşmemiz olacak. Bu görüşme sonucu sonraki süreçle ilgili toplumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, özel bir TV kanalında programında soruları yanıtladı, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Uzaktan eğitimin 31 Mayıs'a kadar devam edeceği anımsatılarak, "Her şey yolunda gider, normalleşme planları hayata geçerse okullar ne zaman açılır?" sorusu üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle başlatılan 'uzaktan eğitim' uygulamasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 23 Nisan kutlamalarına değinen Selçuk, "Biz 23 Nisan için 'Sınıflarda, okullarda aktiflik yapamasak da meskende nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt