Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Memduh Büyükkılıç'a ziyaret

Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Memduh Büyükkılıç'a ziyaret
0
117

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz’ı Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında karşıladı. Başkan Büyükkılıç, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik ile bir süre görüştü.

Sıcak ve samimi ortamda geçen görüşmede Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Yardımcısı Yılmaz’a kentte eğitim başta olmak üzere tüm alanlarda yapılan, yapılacak olan hizmetler ve projeler ile ilgili bilgi verdi. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz ise, Başkan Büyükkılıç’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, tüm Kayseri halkına sevgilerini ve selamlarını iletti.

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman da hazır bulundu.

Similar threads

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyareti kapsamında Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Büyükkılıç, hastanede tedavi gören Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ın annesi Fatma Yılmaz’a ve diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Her yıl 12-18 Eylül 2022 tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası, Kayseri’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeyhi Odakır ve oda başkanlarının yer aldığı Ahilik Kutlama Heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Geçtiğimiz günlerde Mersin'in Gülnar ilçesine orman yangınlarının başlaması üzerine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatı ile kısa sürede bölgeye ulaşan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, katıldıkları yangın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Mecliste 27 asıl, 27 ek olmak üzere 54 gündem maddesi meclis üyelerince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) İlçeleri tek tek ziyaret ederek, ilçe başkanları ve muhtarlarla, yapılan yatırımları değerlendirmeye ve yapılacak hizmetlerle alakalı talepleri yerinde dinlemeye özel önem veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yeşilhisar ilçesinde mahalle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,460Konular
981,080Mesajlar
29,523Kullanıcılar
ChexsSon üye
Üst Alt