teknolojiuzmani
FD Üye
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, Aile, Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İdlib'de rejim kuvvetlerinin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ögelerine yönelik saldırısında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.
Bakan Albayrak, Twitter'dan paylaştığı bildirisinde, "Bu mübarek gecede aldığımız haberle ciğerimiz yandı. Milletimizin başı sağ olsun. Rabb'im şehitlerimizin yerini cennet eylesin. Yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin. Askerlerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın." tabirini kullandı.
Bakan Ziya Selçuk ise şehitlere Allah'tan rahmet, aziz millete sabır ve başsağlığı dileyerek, "Şehitlerimizin yerleri cennet olsun. Dualarımız tedavi altındaki ve misyonu başındaki kahramanlarımız için." paylaşımında bulundu.
Sıhhat Bakanı Koca, bildirisinde, "İdlib'de, bu mübarek gecede şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımızın tedavisi için misyon başındayız." sözüne yer verdi.
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk ise bildirisinde şunları kaydetti:
"Dualarımız bu mübarek gecede şehitlerimiz ve kahraman ordumuz için. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabb'im makamlarını ali, yerlerini cennet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun."
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.