Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakara Suresi 32. Ayeti Hangisidir?

Bakara Suresi 32. Ayeti Hangisidir?
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bakara Suresi 32Ayet

imagesbakarasuresi32ayetihangisidir5aee748651378

, “Seni butun eksikliklerden uzak tutarız Senin bize oğrettiklerinden başka bizim hicbir bilgimiz yoktur Şuphesiz her şeyi hakkıyla bilen, her şeyi hikmetle yapan sensin dediler

Similar threads

Bakara suresinin 32 ayeti, Bakara suresi 32 ayetin anlamı meali بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Bismillahirrahmanirrahim قَالُواْ سُبْحَانَكَ لاَ عِلْمَ لَنَا إِلاَّ مَا عَلَّمْتَنَا إِنَّكَ أَنتَ الْعَلِيمُ الْحَكِيمُ KalU subhaneke la ilme lena illa ma allemtena...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Allah'tan başkasının bilgisi sınırlıdır hakkında ayetler Hatırla ki Rabbin meleklere: Ben yeryuzunde bir halife yaratacağım, dedi Onlar: Bizler hamdinle seni tesbih ve seni takdis edip dururken, yeryuzunde fesat cıkaracak, orada kan dokecek birini mi yaratacaksın? dediler Allah da onlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Allah'tan başkasının bilgisi sınırlıdır hakkında ayetler Hatırla ki Rabbin meleklere: Ben yeryuzunde bir halife yaratacağım, dedi Onlar: Bizler hamdinle seni tesbih ve seni takdis edip dururken, yeryuzunde fesat cıkaracak, orada kan dokecek birini mi yaratacaksın? dediler Allah da onlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Bakara Suresinde Ne Anlatır Bakara Suresi Neyi Anlatıyor Bakara Suresi Kuranın, en uzun sUresi olup 286 ayetten oluşmaktadır Medine doneminde hicretten hemen sonra yazılmaya başlamış ve yazım takriben on yıla yayılan bir surecle tamamlanmıştır Kuranın en uzun suresi olup, 286...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Kuranda Melek Ayetleri Hani Rabbin, e: “Muhakkak ben, yeryuzunde bir halife var edeceğim demişti Onlar da: “Biz seni şukrunle yuceltir ve (surekli) takdis ederken, orada bozgunculuk cıkaracak ve kanlar akıtacak birini mi var edeceksin? dediler (Allahimagesmelekileilgiliayetler5adece2e240d3png...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt