Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakara Suresi Faizle İlgili Ayetler

Bakara Suresi Faizle İlgili Ayetler
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bakara Suresi Faiz Ayetleri

Faizle İlgili Bakara Suresi Ayetleri

Bakara suresi Kuranı Kerim'in en uzun suresidir Bu surede faizle ilgili ayetler de bulunmaktadır İşte onlar:

Allah, faizi yok eder de, sadakaları arttırır Allah, gunahkar kafirlerin hic birini sevmez (275)

Ey iman edenler, Allah'tan sakının ve eğer inanmışsanız, faizden artakalanı bırakın(276)

Şayet boyle yapmazsanız, Allah'a ve Resulune karşı savaş actığınızı bilin Eğer tevbe ederseniz, artık sermayeleriniz sizindir (Boylece) Ne zulmetmiş olursunuz, ne zulme uğratılmış olursunuz (278)

Ey iman edenler, faizi kat kat arttırılmış olarak yemeyin Ve Allah'tan sakının, umulur ki kurtulursunuz(279)

Similar threads

Bakara Suresi Faiz Ayetleri Faizle İlgili Bakara Suresi Ayetleri Bakara suresi Kuranı Kerim'in en uzun suresidir Bu surede faizle ilgili ayetler de bulunmaktadır İşte onlar: Allah, faizi değil eder de, sadakaları arttırır Allah, günahkar kâfirlerin hiç birini sevmez (275) Ey iman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Kuranda Faizle İlgili Ayetler Nelerdir Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Faiz (riba) yiyenler, ancak şeytan carpmış olanın kalkışı gibi, carpılmış olmaktan başka (bir tarzda) kalkmazlar Bu, onların: Alımsatım da ancak faiz gibidirdemelerinden dolayıdır Oysa Allah, alışverişi helal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Bakara Suresi Faizle İlgili Ayetler istiyorum Selamlama arkadaşlar ben sizden Bakara Suresi Faizle İlgili Ayetler istiyorum şimdiden Bakara Suresi Faizle İlgili Ayetler için çok tşk ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Faiz hakkında ayetler Faiz yiyenler (kabirlerinden), iblis çarpmış kimselerin cinnet nöbetinden kalktığı gibi kalkarlar Bu hal onların «Alımsatım tıpatıp faiz gibidir» demeleri yüzündendir Halbuki Allah, alımsatımı helâl, faizi haram kılmıştır Bundan sonradan kime Rabbinden bir öğüt gelir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
253
Faiz hakkında ayetler Faiz yiyenler (kabirlerinden), şeytan carpmış kimselerin cinnet nobetinden kalktığı gibi kalkarlar Bu hal onların «Alımsatım tıpkı faiz gibidir» demeleri yuzundendir Halbuki Allah, alımsatımı helal, faizi haram kılmıştır Bundan sonra kime Rabbinden bir oğut gelir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
982,155Mesajlar
30,095Kullanıcılar
kayaesSon üye
Üst Alt