Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakıcıların karşılaştığı en kötü çocuklar

Bakıcıların karşılaştığı en kötü çocuklar
0
87

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Çocuk bakıcılığı en fazla uyarı isteyen ve en tehlikeli işlerden bir tanesine Whisper internet sitesinde bakıcılar çocuk bakarken yaşadıkları en dehşet olayları anlattı
Kırmızı uzun saçlarım vardı Çocuk saçlarıma bir kutu sim boşaltmıştı 6 ay daha sonra hala saçlarımda simler parlıyordu

Pizzasında sucuk var diye polisi arayıp beni şikayet etmişti

Ben uyuduğunu zannederken kendi üzerine, halılara, perdelere ve pencerelere kakasını sürmüştü

5 çocuğa bakıyordum Çocuklar beni 2 gün baştan başa dolaba kilitledi Bütün uğraşıma rağmen kapıyı kıramadım Arkasına bir şeyler koymuşlardı Aile gelip beni bulana değin bekledim

Çocukla birincil tanıştığımda bana kötü biri olduğumu söyledi Nedenini sorduğumda ise yüzünde şeytani bir gülüşle ona vurduğumu söyledi

13 yaşındayken 7 yaşında bir çocuğa bakıyordum Çocuk elinde bıçaklarla beni tüm evde kovaladı Annemi arayıp destek etmesini istedim

6 yaşındaki bir çocuğa bakıcılık yapıyordum Onu yatağa yatırdıktan daha sonra penceresinden kaçarak komşuya oyun oynamaya gitmiş

6 yaşındaki kız gözümün önünde evdeki kediyi öldürüp benim üzerime atmıştı bir daha asla çocuk bakmayacağım

Telefonumu ve anahtarlarımı alıp kendini banyoya kilitledikten sonradan tuvalete atıp sifonu çekmişti

858,497Konular
981,983Mesajlar
29,976Kullanıcılar
ZaafloxSon üye
Üst Alt