Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bakışıyoruz fakat...

Bakışıyoruz fakat...
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dershanede bir kız varEsmer seksi bir kız bana bakıyorBir defa uzun bakıştıkGidip böylece muhabbet etmedimBiraz coolumdur23 Arkadaşta o kızdan hoşlanıyorAma kız bana bakıp duruyor Ne yapmalıyım? Deneyimli arkadaşlar takviye

Not:Böylece bir hoşlanma yok ama niçin olmasın

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar Önceki konum buydu bununla ilgili gelişmeler oldu alta yazacağım ve bir kaç sorum olucak yine Ben lise 1 öğrencisiyim 2 dönem sınıf değiştirdimYeni sınıfımda 2 haftadır bir kızla bakışıyoruz derste ve tenefüste aralıksız ve kızdan hoşlanmaya başladım bundan böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Arkadaşlar dershanede bir kız vardı hoş bir kız kızdan hoşlandım kıza bayağı kahve ısmarladım muhabbet ettik falan herşey yolundaydı iyiydide facebooktan konuştuk sinemaya gidelimmi dedim bitmiş olur dedi hatta baya bir olumlu karşıladı daha sonra 1 gün geçti aradan facebookta online idi slm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhaba arkadaşlar Başlıktan anlıyorsunuz zatenBirini,bir kızı aslında çok seviyorumAma maalesef sevdiğim kız benden 1 yaş büyükVe bu sevdiğim kız benle aynı okuldaİlk olarak okulda gördüm ve fazla pis tutuldumOkulda sınıflarımızın yerleri de yakın değil fakat onu her teneffüs göreyim Zaten en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
arkadaşlar meslek yerinde kasada duran bir kız var fazla tatlı Çıktığı varmış lakin bakışıyoruz evvelden bana bakmıyo gibime geldi fakat uyarı edince bana baktıgını ayrım ettimDepoya mülk indiriyoruz mesala baya su şisesi almıştım o da yukarı çıkarken takviye etti hemencecik bana fakat anlamadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
ya bi kız var bakışıyoruz sürekli kızla kız süper güzel şarışın 90 60 90 bütün hoş ama fazla direk davranışları var örneğin ne kadar doğru olur bilemiyicem fakat fazla deli hatta agın bile diyebilirim lise 3'deyim bu vesileyle napmalıyım kızla çıkmalı mıyım korkuyorum biraz kızdan ne yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt