Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Baklava Yufkasından Çıtır Börek

Baklava Yufkasından Çıtır Börek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Baklava Yufkasından Çıtır Börek Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket baklava yufkası
*1 su bardağı süt
*Yarım su bardağı sıvı yağ
*1 yumurta

İç malzemesi;

*Peynir ve çökelek karışımı
*45 adet haşlanmış patates(soğan ve salça ile kavrulur)vb

Baklava Yufkasından Çıtır Börek Tarifi Yapılışı
Yumurta, yağ, süt bir kapta çırpılır Tezgaha 2 yufka serilir, sos sürülür ve 1 yufka daha serilip, sos sürülür 1 yufka daha koyup, sos sürüp, iç malzemesi konur Rulo yapılır, yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir Tüm yufkalar aynı şekilde yapılır 4 parmak genişliğinde kesilir, yumurtalı harçtan üzerine sürülür 180? fırına verilir
Artan yufkaları da muffin kalıplarına koyup, az sos döküp, iç olarak birine salam birine sucuk, kaşar koyup, diğer yufkayı parçalayıp, koydum Sos döküp, fırına verdim Buda prensesim için*

Similar threads

Baklava Yufkasından Börek (Çıtır Çıtır) Tarifi İçin Malzemeler *1 paket baklavalık yufka *1 su bardağı yoğurt *Yarım su bardağı süt *Yarım çay bardağı sıvı yağ *2 yumurta akı (Sarısı üzerine sürülecek) İç harcı için *Peynir veya çökelek yada her ikisini karıştırıp da koyabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Baklava Yufkasından Börek Tarifi İçin Malzemeler *1 paket hazır baklava yufkası İç sosu için; *1 bardak yoğurt *1 çay bardağı sıvı yağ *2 yumurta birinin sarısı üzeri için *Tuz İçi için; *2 büyük boy patates *Karabiber *Tuz Baklava Yufkasından Börek Tarifi Yapılışı Güzel çıtır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Baklava Yufkasından Çıtır Börek Tarifi İçin Malzemeler *1 paket baklava yufkası *1 şişe sade maden suyu *1 çay bardağı su *1 çay bardağı sıvı yağ İç malzemesi; *İsteğe göre *Lor peyniri *Soğanlı ıspanak karışımı *Patates *Kıyma Üzerine; *1 yumurta sarısı *2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Baklava Yufkasından Börek Tarifi İçin Malzemeler *1 paket baklavalık yufka Sosu için *1 çay bardağı süt *1 çay bardağı sıvı yağ *1 adet yumurta *1 sise maden suyu *İç malzemesine istediğinizi koyabilrsiniz Ben kıymalı harç bide peynir koydum Kıymam yetmeyince Üzeri için; *Yumurta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Baklava Yufkasından Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler *1 paket baklavalık yufka *1 adet yumurta *2 su bardağı süt *1 çay bardağı ay çiçek yağı *1 paket kabartma tozu İçi için; *1 kase beyaz peynir *45 dal maydanoz Baklava Yufkasından Peynirli Börek Tarifi Yapılışı Bir kasede 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt