Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bakmazsan ağLarsıN . .!! (=

Bakmazsan ağLarsıN . .!! (=
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bakmazsan ağLarsıN !! ( ~~burda ümiTler kelebekler dek yaşar! bir rüya olmalı gördüğüm gördüğüm bir rüya olmalı ola ki de şayet de hiç uyandırmamalı sadece sarıl bana eğer sen oysan sarıl ama ' biz dünyaDa yasayan beynimizin cok azını kuLLanabiLen zavaLLi apTaL yaraTıkLarız ! lakin maaLesef ısrarLa apTaL oLmadıgımızı soyLer duruRuz Ben apTaL oLdugunun Haberdar akıLLıLarı arıyorum !! gєℓ αятιквєηιм нαуαℓℓєяιм∂є кαℓмαѕιη ѕση ηєƒєѕιм∂є яυнυмυη ѕєηι ∂ιℓємєѕι Aşk hérşéyi bıraktıqın yérdé başLar Kaçamazsın! Sözün bittiqi yérdésindir bu yüzdén Konuşamazsın! Dua değin dürüsttür onunLa katiyen Oynayamazsın! Öğrendim ama Bazen başkalarını affetmek yetmiyor Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor qözlerine baktıqımda Dipsiz Kuyu düşücek Gibi Oluorum! boğuLuyorum Hani Farklıydın? Sana Diyimmi bişey? Sende Aynısın! Siz sakın garantisi oLmayan ßi Sevinç için daimi şeyLeri yok etmeyin Sensiz kaLmak faLan umrumda sanma saKın Bundan öncede sensizdim yok öLe bi sıKıntım içimdeki korku hepinize yeter! bana çıkarcı oLamayan bi tek ben warım ^^ fena qnümde yanımda oLanLar, kötü qünLernde yanına oLdukLarımdır bu hayatı sewiorm,sewicem ben waroLduqum sürece! kendimi adalet ediorm Ya a$k bitti, ya zaman İkisinden biri… HaLa yanaqımda qözya$ımın izLeri… Savruk bir eLdim ben TutamAdın Kmse olamz onun qbi! * Ulasamazsn bi kurşundu bu aşka sıkıLankurşunun içinde buruk acıLar gittikçe yaram deşiliyorcanımın acısı geçmedibunun adını sen koy Fiilen yalandı herşey nafile Geçen dünler yüze gülücü gülüşler Bir anlık düşler bir anda bitişler Aşk yıldırım qibi çakar qönlüne düşer, Zehir qibi sızar kanına işler Aşk hançer qibi batar cam qibi keser, İzleri kalır derinlere iner sénszLk qün qeçtkçe daha çoq koyucak bLiorum qéçirdiqim qzL qünLér hatrına güç da oLsa qüLümsémeLym : #sen ve ben ikimiz kabuL et en dipteyiz x( Yazıyorum ahlarımın atık kanlarıyla, Yanımda bir kadeh kan,şarap tadında, , İçiyorum kana kana,doyamıyorum altımdan geçen sevdalara , Çiziyorum kalemimle hayatımı,görüyorum insanların bakışlarında kendimi , Bir küçük resim yarattım ben senle doldurduğum xXx UçuRmdan düŞercesiNe xXx​  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt