Baksana Almış Başını Sana Gitmiş geride kalan tek şey yüreğim sahip bile çıkamıyorum artık ona baksana almış başını gitmiş sana Önünde hasretimi çekeceğin,geceleri eskitip,gündüzleri bekleyeceğin günler var sevgilimYaşadığım daha açık konuşmak gerekirse yaşayıpta anlayamadığım şeyleri sen göreceksin derhal Yorulduğum lakin neden yorulduğumu çözemediğim nice günler geçirdim sen varken,fakat yokken!Benim anlayamadığım pek çok şey oldu ancak,anlayamadığım için sevdim şayet,belki kalbimde olupta yanımda olmadığın içinDedim ya anlayamıyorum! Zincirlerimi kırıp,yüreğime kanat takıp sevdim seniBir ömrü beraber tüketme hevesi(cani)le,seninle,gecesiyle,gelmek bilmez gündüzüyle bu şehrin!Bütün benliğimi katıp,gözden düşmüş herşeyi atıp Bu değerbilmezliğin her ne kadar eskitse de yüreğimi,kıyamadım ama senden alıp başkasına vermeye kalbimiSöküklerini dikmeye çalıştığım,yaralar almasına alıştığım bi can taşıyorum içimde bundan böyle! Senden kalan! veya eski bizden Her ne kadar ben de ben kalmasa da,seni hala seviyorum Kendimi öldürecek kadar değil,sen istedin diye aşkımı bitirecek dek!!! Geride olan tek şey,yüreğim Ona bile sahip çıkamıyorum bundan böyle! Baksana almış başını sana gitmiş alıntı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.