Baktığım heryerdesin Bütün bitişilerin sebebi olan Başlangıçlar gibi Seviyorum seni Soğuk bi kış gecesinde Özgürlüğe kanat çırpma arzusu, Saçlarımı savuran,kavgacı rüzgar Martıların acı çığlıkları Arasında umursuz anlarım gibi Seviyorum seni Şu Anda seni düşünsem Nefesini hissetsem, nefesimde Sevsem seni, düşüncesizce Tutsam ellerinden, Beraber varsak,gitsek Kimsenin,bizim bile bilmediğimiz Özgürlerin şehrine,tut ellerinden Ne olurdu sende sevsen! Yalnızca sevmeni istiyorum; beni Seni sevdiğim gibi Binbir yeşillerin içinde salınan Rengarenk, mis kokulu Kır çiçeklerini sever gibi Sev beni Seni böylece sevdimki Sen bile bilemezsin Sevmeden benim gibi Baktığım heryerdesin Uzansam tutucakmışım gibi Yakınımdasın, yanımdasın bir anda kalbimin sesi Diyorki; seviyorum seni ALLAH'tan dilediğimsin Yüreğimdeki çırpınışlara, Gözlerimdeki kanlı yaşlara, Can dediğim,can acıtan olsanda, Yüreğime gelsende,gelmesende, Sana olan sevgim sana yetmesede Sen sevsende, sevmesende Ümitsizliklerin içindeki umudum gibi Bir bebeğin saf sevgisi gibi Seviyorum seni alinti