Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bal kabağı nasıl soyulur?

Bal kabağı nasıl soyulur?
0
104

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
bal_kabagi_nasil_soyulur_1574715957_7446.jpg

Kasım ayından itibaren en çok tüketilen zerzevat olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, cevaplar...

Bal kabağının kabuğu çok sert olduğundan yapısına mütenasip olarak halde soyulması gerekmektedir. Bal kabağını soyması zordur fakat soyulmuş  hazır halde bulunan kabakların tüketilmesi sağlıklı olmamaktadır. Bal kabağının sıhhate tesirlerini öğrenmek için tıklayın. Pekala, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir? En pratik bal kabağı soyma süreci nasıl yapılır? Merak ettiğimiz kabak soyma haberi için sayfamızın içeriğine göz atınız.

yP40F_1574716263_9128.jpg

BAL KABAĞI NASIL SOYULUR? PÜF NOKTASI NEDİR?

- Bal kabağını yeterlice temizleyiniz ve Kabuklarından çok çokça kesmeyiniz. Aksi taktirde kabağın vitaminini almış olabilirsiniz.

RZrud_1574716317_3646.png

- Çatal yardımıyla bal kabağının kimi konumlarından delikler açınız. İçeriye hava gitmesini sağlayınız.

HyJ2k_1574716346_0458.jpeg

Meskende bal kabağı yapmanın pratik tanımı için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz.

- Bal kabağını 1 dakika vade içerisinde mikrodalga yahut fırında ısıtınız. Isı deliklerden içeri geçerek kabuğun yumuşamasını sağlayacaktır. Rahatlıkla bal kabağını kesebilirsiniz.

SmI5i_1574716378_7118.jpg

Püf noktası: Bal kabağını seçerken turuncu bir renk olmasına ihtimam şovunuz. Doğal ve taze olduğuna işarettir.

qi0Bk_1574716410_4745.jpg
 
858,461Konular
981,118Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt