Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bal kabağı nasıl soyulur?

Bal kabağı nasıl soyulur?
0
70

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
bal_kabagi_nasil_soyulur_1574715957_7446.jpg

Kasım ayından itibaren en çok tüketilen sebze olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, yanıtlar...

Bal kabağının kabuğu çok sert olduğundan yapısına uygun olarak şekilde soyulması gerekmektedir. Bal kabağını soyması zordur ancak soyulmuş  hazır halde bulunan kabakların tüketilmesi sağlıklı olmamaktadır. Bal kabağının sağlığa etkilerini öğrenmek için tıklayın. Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir? En pratik bal kabağı soyma işlemi nasıl yapılır? Merak ettiğimiz kabak soyma haberi için sayfamızın içeriğine göz atınız.

yP40F_1574716263_9128.jpg

BAL KABAĞI NASIL SOYULUR? PÜF NOKTASI NEDİR?

- Bal kabağını iyice temizleyiniz ve Kabuklarından çok fazla kesmeyiniz. Aksi taktirde kabağın vitaminini almış olabilirsiniz.

RZrud_1574716317_3646.png

- Çatal yardımıyla bal kabağının bazı yerlerinden delikler açınız. İçeriye hava gitmesini sağlayınız.

HyJ2k_1574716346_0458.jpeg

Evde bal kabağı yapmanın pratik tarifi için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz.

- Bal kabağını 1 dakika süre içerisinde mikrodalga veya fırında ısıtınız. Isı deliklerden içeri geçerek kabuğun yumuşamasını sağlayacaktır. Rahatlıkla bal kabağını kesebilirsiniz.

SmI5i_1574716378_7118.jpg

Püf noktası: Bal kabağını seçerken turuncu bir renk olmasına özen gösteriniz. Doğal ve taze olduğuna işarettir.

qi0Bk_1574716410_4745.jpg
 

Similar threads

Kasım ayından itibaren en çok tüketilen zerzevat olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, cevaplar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Kasım ayından itibaren en çok tüketilen sebze olan bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir? İşte, yanıtlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
303
Kasım ayından itibaren en çok tüketilen sebze olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, yanıtlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kasım ayından itibaren en çok tüketilen zerzevat olan Bal kabağı, en taze ve doğal satıldığı ayın başlangıcıdır. Kış mevsiminde bal kabağı tatlılar arasında hafif kıvamı ve sağlıklı bir seçim olması nedeniyle tercih edilmektedir.Peki, bal kabağı soymanın püf noktaları nelerdir?İşte, cevaplar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Bal kabağı, kimine göre meyve kimine göreyse sebzedir. Bazen cadılar bayramında korkunç görünümlü bir fener olarak karşımıza çıkar. Bazen de külkedisi masalında altından yapılmış bir fayton olarak karşımıza çıkar. Bal kabağının tatlısı ve tuzlusu yapılabilir. En çok da karşımıza tatlı olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt