Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bal Kabağı Reçeli

Bal Kabağı Reçeli
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
bal-kabagi-receli.jpg

Bal Kabağı Reçeli Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 kilo bal kabağı
  • 4-5 su bardağı toz şeker

Bal Kabağı Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kabakların kabuğunu soyalım. Sonra küp küp doğrayalım. Doğranan kabakları iyice yıkadıktan sonra, suyunu süzdürelim.
  2. Süzülen kabakları derin bir tencereye yada kaba alıp, şekeri ilave edelim ve karıştıralım.
  3. Kapağını kapatıp bir gece kabakları bekletelim. Ertesi gün baktığımızda suyunu salmış kabakları göreceksiniz ve kendi suyunu saldığından dolayı ekstra su eklemenize gerek yoktur.
  4. Kabakları ocağa alıp, kaynayana kadar pişirelim. Kaynadığında altını en kısık ateşe getirip, yavaş yavaş pişirelim. Arada bir bakıp pişip pişmediğini kontrol edelim.
  5. 20-25 dakika kadar kısık ateşte kaynadığında, pişmiş olacaktır. Pişen kabakları şişelerimize eşit bölüp, ağzını iyice kapatıp ters çevirerek dinlendirelim. Afiyet olsun ☺️
Bal Kabağı Reçeli Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt