nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Sarımsak limon karışımı hazırlama sarımsak limon suyunun faydaları yararları nelerdir konuyla ilgili yazımızda bu bilgiler bulabilirsiniz
Evlerinizde güvenle kullanabileceğiniz mucizevi bir karışım nasıl hazırlanır tarifini vereceğim
Peki bu Sarımsaklimon karışımının faydaları nelerdir:Sarımsaklı lümon ve bal karışımı tüm damar iltihapları tedavi ediyor hem tıkanan damarları açmaya asistan oluyorKollestrol ve lipidi düşürüyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor şekeri düşürüyor, pankreasın yenilemesini sağlıyor bunun gibi vücudumuza birçok faydası olan Sarımsaklı limon ve bal karışımı nasıl hazırlanır
2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ketum kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz lazım Limonların suyunu en ince ayrıntısına kadar sıkıp kavanoza doldurun, soyulmuş 40 diş orta doruk sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozun kapağını kapatınHazırladığınız bu karışımı 5 gün boyunca sıradan ılık bir yerde saklanıp her gün çalkalayın25 gün bu şekilde beklettiğiniz karışımı sabah aç karnınıza bal ile karıştırarak yarım nehir bardağı değin için
*
Evlerinizde güvenle kullanabileceğiniz mucizevi bir karışım nasıl hazırlanır tarifini vereceğim
Peki bu Sarımsaklimon karışımının faydaları nelerdir:Sarımsaklı lümon ve bal karışımı tüm damar iltihapları tedavi ediyor hem tıkanan damarları açmaya asistan oluyorKollestrol ve lipidi düşürüyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor şekeri düşürüyor, pankreasın yenilemesini sağlıyor bunun gibi vücudumuza birçok faydası olan Sarımsaklı limon ve bal karışımı nasıl hazırlanır
2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ketum kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz lazım Limonların suyunu en ince ayrıntısına kadar sıkıp kavanoza doldurun, soyulmuş 40 diş orta doruk sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozun kapağını kapatınHazırladığınız bu karışımı 5 gün boyunca sıradan ılık bir yerde saklanıp her gün çalkalayın25 gün bu şekilde beklettiğiniz karışımı sabah aç karnınıza bal ile karıştırarak yarım nehir bardağı değin için
*