Balık Böreği Balık Böreği (2 Kişilik) Malzemeler Yarım kg kefal 1 çorba kaşığı tereyağı 1 adet soğan Yarım domates 56 adet mantar 1 nehir kaşığı kuşüzümü 1 çay kaşığı dolmalık fıstık 1 nehir kaşığı karabiber 1 çay bardağı domates suyu Tuzlu 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 2 adet yufka Yemeğin Tarifi Ilk Olarak temizlenmiş ve bol suyla yıkanmış kefal balığını haşlayın Tavaya 1 çorba kaşığı tereyağı alın Ufak ufak kestiğiniz soğanı tavaya aktarın Pembeleşene değin kavurun Kabuğunu soyduğunuz yarım domatesi ufak ufak doğrayın Mantarları da ince dilimler halinde belirlenmiş Sonradan mantarları, domatesi, 1 dere kaşığı kuşüzümünü, fıstığı, karabiberi ve 1 dere bardağı domates suyunu ek edin Yaklaşık 10 dakika daha sonra suyunu çeken karışımın üzerine küçük parçalar biçiminde kestiğiniz kefal balığını ekleyin id 10 dakika kavurduktan daha sonra hazırladığınız içi yufkalara sarın, evvelden ısıtılmış orta dereceli fırında yufkaların üzeri kızarana kadar pişirin Dilimleyerek, servis yapın