Balık Diyalogları abi sana numaramı vereyim yaz bi yere de ararsın beni bi ara… sen söyle ben aklımda tutarım abi balık hafızası 3 saniye filan… yaz istersen neyi? ne neyi? (hahah ilahi ben balık mıyım lem denizatıyım ben denizatı! unutucakmışım aklı sıra fatura bana girsin nası yedirdim fakat…) abi ben sana numaramı vereyim yaz biyere arasın beni bi ara ? değil öyle bişi… üc saniye tutsana bir, iki, ikiden daha sonra kac geliyodu ? ne kaci? vay hacı naber? ooo baba selamlama 3 saniye daha sonra… vay hacı naber? ooo baba selamlama 3 saniye daha sonra… vay hacı naber? ooo baba selamlama (efkarlı balık rakı sofrasında… ) ah ulann unutamıyorum be unutamıyorummm! abi boşver be unutursun… neyi? ne neyi? bugün benim doğum günümdü kahrolası tip bi kerede unutma boşver nasıl olsa sen de unutucan neyi? anaaa mehmet denizkızına bak lan bi içim su be yeni galiba buralarda (akvaryumda bir tur atarlar) hişş oğlum denizkızına bak lan kimsin lan sen sen kime kimsin lan diyosun esas sen kimsin aa günaydın karıcım! ne oldu uyandık mı, gözlerim hiç kapanmadı sandım aa günaydın bayan! sen kimsin lan?? aa günaydın karıcım! bir saniye ne işin var yatağımda? günaydın! ben yatıyorum iyi geceler… sana verdiğim 50 milyon borcu versene ne borcu? borcum morcum değil benim niye durup dururken borcum değil dedin ancak? pek demedim ne demedin? memento yu seyrettin mi? biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! memento yu seyrettin mi? biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! memento yu seyrettin mi? biliyor musun bugün mementoyu seyrettim! memento yu seyrettin mi? anlatın bakalım… ara sıra herşeyin en başındayım gibi oluyor, hekim? size de oluyor mu? anlatın bakalım… Ondan sonradan abiciim Neyden daha sonra Ha??? Bişi mi dedin Kim? Kim kim? Aaa gelme peşimden be salak Ben bakkala gidiom sen kimsin nie peşinden geliim Ne bakkalı be bişi anlatıodun sen Ne anlatıyodum Kim? Kim kim??