iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
6 parca fileto balik (mezgit, alabalik olabilir)
Haslanmis bir miktar pazi yapragi ici
1,5 su bardagi Amerikan Pirinci
2 orta boy sogan
1 kahve fincani fistik
1 kahve fincani kus üzümü
1 cay kasigi tuz
Bir tutam karabiber
Bir tutam yenibahar
Yarim fincan soya yagi
HAZIRLANIsI
Soganlar yagda kavrulur Kus üzümü, fistik ve haslanmis pirinc ilave edilir Sonra fileto balik tuzlanir Üzerine pazi ve ic konularak rulo yapilir Yaglanmis cam pisirme kabina konulur Tuz, kirmizi biber ve biraz un serpilir, firinda pisirilir Süslenerek servis edilir
6 parca fileto balik (mezgit, alabalik olabilir)
Haslanmis bir miktar pazi yapragi ici
1,5 su bardagi Amerikan Pirinci
2 orta boy sogan
1 kahve fincani fistik
1 kahve fincani kus üzümü
1 cay kasigi tuz
Bir tutam karabiber
Bir tutam yenibahar
Yarim fincan soya yagi
HAZIRLANIsI
Soganlar yagda kavrulur Kus üzümü, fistik ve haslanmis pirinc ilave edilir Sonra fileto balik tuzlanir Üzerine pazi ve ic konularak rulo yapilir Yaglanmis cam pisirme kabina konulur Tuz, kirmizi biber ve biraz un serpilir, firinda pisirilir Süslenerek servis edilir