Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balık Kroket (4 Kişilik) PDT®

Balık Kroket (4 Kişilik) PDT®

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
MALZEMELER
2 adet patates
2 çorba kaşığı tereyağı
1 su bardağı süt
2 adet taze soğanın yeşil kısmı
1 kg haşlanmış kefal
1 tutam kakule
1 tutam kişniş
1 tutam karanfil tozu
1 tutam kimyon
1 tutam tarçın
1 tutam tuz
2 adet yumurta
Yarım su bardağı su
Galeta unu
Kızartmak için: Sıvı yağ


HAZIRLANIŞI
Patatesleri bol suda yumuşayana dek haşlayın Kabuklarını soyduktan sonra bir çatal yardımıyla ezin Üzerine 2 çorba kaşığı tereyağı ve 1 su bardağı sütü ilave edin Kıvamına gelene dek çatal ile ezmeye devam edin
Küçük parçalar şeklinde kestiğiniz kefali ve soğanların yeşil kısımlarım, kakuleyi, kişnişi, kimyonu, karanfil tozunu, tarçını ve tuzu patates püresinin üzerir ekleyin Malzemeler özleşene dek yoğurun
Ceviz iriliğinde parçalar koparıp elinizle şekil verin Ayrı bir kap yumurta ve suyu karıştırın Kroketleri önce bu karışma sonra galeta ununa bulayın Kızgın sıvı yağda kızartıp sıcak servis yapın
 
858,505Konular
982,788Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt