Balık Sarması Balık Sarması Malzemeler 8 Parça beyaz etli balık filetosu 3 Dilim ekmek içi 1 Adet limon 56 Dal dereotu 50 gr krem peynir 1 Adet yumurta Tuzlu, karabiber Sos için : 2 Çorba kaşığı tereyağı 1 Çorba kaşığı un 1 Su bardağı süt 1 Çay bardağı beyaz şarap Tuz, karabiber Hazırlanışı 1548689928 1548689928 baliksarmasi5c4f220c62f8bbaliksarmasi5c4f220c62f8b http:imagesikigencomYemektarifiyemekresim605 Balık filetolarını tezgaha yayınlama Limonun kabuğunu rendeleyin ve suyunu sıkın id Dereotunu ayıklayıp, doğrayın Geniş bir kaba ekmek içini ufalayın Limon kabuğu rendesi, limon suyu, dereotu, çırpılmış yumurta, krem peynir, tuz ve karabiberi ekleyip tamamen karıştırın Hazırladığınız karışımı filetoların üzerine paylaştırıp, rulo biçiminde sarın Balık rulolarını yağlı kağıt döşenmiş fırın tepsisine dizin Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 2025 dakika pişirin Sos için ; tereyağını tavada eritip, unu ekleyerek pembeleştirin Süt ve şarabı ilave edip kesintisiz karıştırarak kaynatın Tuz ve karabiber ekleyip, sıcak olarak balıkların üstüne dökün Dereotu ve limon dilimleri ile süsleyip sıcak olarak servis yapın