iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 adet beyaz etli balık fletosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet ince doğranmış soğan
2 adet orta boy kabak
100 gr doğranmış mantar
1 çorba kaşığı limon suyu
Tuz Karabiber
HAZIRLANIŞI
Yağsız tavada balıklar kızartılır Soğan, kabaklar ve karabiber marine edilir Mantarlar da eklenerek kavrulur Küp küp doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir Tuz eklenerek pişirilir İyice sos kıvamına geldiğinde balıklar ilave edilerek 5 dk kadar daha pişirilir
4 adet beyaz etli balık fletosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet ince doğranmış soğan
2 adet orta boy kabak
100 gr doğranmış mantar
1 çorba kaşığı limon suyu
Tuz Karabiber
HAZIRLANIŞI
Yağsız tavada balıklar kızartılır Soğan, kabaklar ve karabiber marine edilir Mantarlar da eklenerek kavrulur Küp küp doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir Tuz eklenerek pişirilir İyice sos kıvamına geldiğinde balıklar ilave edilerek 5 dk kadar daha pişirilir