Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

balıkcı gemisi kaptanlığı belgesi

Hoş geldin! sadrazamca tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
balıkcı gemisi kaptanlığı belgesi
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
10 yıllık usta gemici ehliyetim var 8 yılı balıkcılık yaptım 2yıldan bu yana yatta calışıyorum ve yatkaptanlığı kursuna gidip sınavları kazandım ve bunun yanında balıkcı gemisi kaptanlığı belgesinide almak istiyorum ama nerye sorduysam cevap alamadım 7 konudan sınava girdim şimdi tekrar sınava girip girmeyeceğim yani balıkcı gemisi kaptanlığı sınavlarından muafiyetim varmı yoksa tekrar sınavlara girecekmiyim sınava girdiğim konular dcotseyir gemicilik deniz hukuku ingilizce haberleşme motor ve denizde guvenlik

Cevap: balıkcı gemisi kaptanlığı belgesi

Balıkcı Gemisi Kaptanı olmak icin muracaat edenler,
Onsekiz yaşını bitirmiş olmak,
Balıkcı gemisi guverte tayfası olarak yetmişiki ay deniz hizmetine sahip olmak,
Usta gemici olarak otuzaltı ay deniz hizmetine sahip olmak,
Guverte lostromosu olarak bir yıl deniz hizmetine sahip olmak,
Denizcilik anadolu meslek liseleri, denizcilik meslek liseleri, cok programlı liselerin denizcilik alanlarının balıkcı gemisi kaptanlığı, veya su urunleri uretimi dalı mezunları ile Balıkcı Gemisi Kaptanı mufredatını veren Meslek Yuksekokulları, Yuksekokullar ve Fakultelerin Su Urunleri, su urunleri muhendisliği, balıkcılık teknolojisi veya balıkcılık teknolojisi muhendisliği bolumu mezunu olup, bu Yonetmeliğin 19 uncu maddesinde belirtilen deniz guvenlik eğitimlerini gormek ve belgelerini almak gerekiyor

858,506Konular
982,854Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt