Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

balıkcı gemisi kaptanlığı belgesi

balıkcı gemisi kaptanlığı belgesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
10 takvim sanatkâr gemici ehliyetim var 8 yılı balıkcılık yaptım 2yıldan bu yandan yatta calışıyorum ve yatkaptanlığı kursuna gidip sınavları kazandım ve bunun yanına balıkcı gemisi kaptanlığı belgesinide edinmek istiyorum lakin nerye sorduysam cevap alamadım 7 konudan sınava girdim derhal her tarafta sınava girip girmeyeceğim yani balıkcı gemisi kaptanlığı sınavlarından muafiyetim varmı yahut her tarafta sınavlara girecekmiyim sınava girdiğim konular dçötseyir gemicilik deniz hukuku ingilizce haberleşme motor ve denizde emniyet

Cevap: balıkcı gemisi kaptanlığı belgesi

Balıkçı Gemisi Kaptanı edinmek için başvuru edenler,
Onsekiz yaşını bitirmiş elde etmek,
Balıkçı gemisi güverte tayfası olarak yetmişiki ay deniz hizmetine sahip almak,
Ressam gemici olarak otuzaltı ay deniz hizmetine sahip olmak,
Güverte lostromosu olarak bir sene deniz hizmetine sahip almak,
Denizcilik anadolu iş liseleri, denizcilik iş liseleri, fazla programlı liselerin denizcilik alanlarının balıkçı gemisi kaptanlığı, veya su ürünleri üretimi dalı mezunları ile Balıkçı Gemisi Kaptanı müfredatını veren Meslek Yüksekokulları, Yüksekokullar ve Fakültelerin Su Ürünleri, su ürünleri mühendisliği, balıkçılık teknolojisi ya da balıkçılık teknolojisi mühendisliği bölümü mezunu olup, bu Yönetmeliğin 19 uncu maddesinde belirtilmiş deniz emniyet eğitimlerini bakmak ve belgelerini olmak gerekiyor *

858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt