iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
60 gr tereyağı
l0 adet siyah zeytin
5 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı limon suyu
2 adet yumurta, haşlanmış
1 adet füme uskumru balığı
HAZIRLANIŞI
Uskumru balığının derisini temizleyip, kılçıklarını ayıklanyın Küçük parçalara bölüp, bir kaba koyun Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin Balıkları içine katın, çatalla yardımıyla ezip birbirine yedirin
Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkarın ve her dilimi dört parçaya bölün, üzerleine balıklı karışımı sürün Yumurtaları halka halka doğrayın, sonra ortalarından bölüp kanapelerin üzerine birer parça koyun En üste de çekirdeklerini çıkardığınız zeytinleri yerleştirip, servis yapın
60 gr tereyağı
l0 adet siyah zeytin
5 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı limon suyu
2 adet yumurta, haşlanmış
1 adet füme uskumru balığı
HAZIRLANIŞI
Uskumru balığının derisini temizleyip, kılçıklarını ayıklanyın Küçük parçalara bölüp, bir kaba koyun Diğer tarafta tereyağ ile limon suyunu karıştırarak macun kıvamına getirin Balıkları içine katın, çatalla yardımıyla ezip birbirine yedirin
Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkarın ve her dilimi dört parçaya bölün, üzerleine balıklı karışımı sürün Yumurtaları halka halka doğrayın, sonra ortalarından bölüp kanapelerin üzerine birer parça koyun En üste de çekirdeklerini çıkardığınız zeytinleri yerleştirip, servis yapın