iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
2 Çorba Kaşığı Un
1 Yumurta
Karabiber
4 Çorba Kaşığı Süt
150 gr Füme Somon
4 Çorba Kaşığı Süt Kreması
1 Salatalık
2 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Demet Dereotu
50 gr Havyar
Tuz, Kızartmalık Yağ
HAZIRLANIŞI
Un, süt ve yumurtayı karıştırın Oluşturduğunuz hamuru 30 dakika kadar dinlendirin Yapışmaz bir tavada yağ ısıtın ve iki tane krep pişirin Kreplerin soğumasını bekleyin
Füme somonları eşit olarak kreplerin üzerine yayın Kenarlarında boşluk kalmasına dikkat edin Süt kremasını tuz ve karabiberle tatlandınn Kremayı somonların üzerine sürün Krepleri rulo yapıp alüminyum folyo ile kaplayın 45 dakika buzlukta bekletin
Salatalığı yıkayıp kabuğunu soymadan dilimleyin Sıvıyağ, limon suyu, tuz ve karabiberden bir marinat oluşturun
Dereotunu yıkayıp ayıklayın Sap kısımlannı kesip kalan kısımlannı ince ince kıyın Krep rulolannı dokuz ince dilim halinde doğrayin Tabaklara üçer dilim yerleştirin Marinatı üzerinde gezdirin Dereotu, salatalık, havyarla süsleyin
2 Çorba Kaşığı Un
1 Yumurta
Karabiber
4 Çorba Kaşığı Süt
150 gr Füme Somon
4 Çorba Kaşığı Süt Kreması
1 Salatalık
2 Tatlı Kaşığı Limon Suyu
4 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Demet Dereotu
50 gr Havyar
Tuz, Kızartmalık Yağ
HAZIRLANIŞI
Un, süt ve yumurtayı karıştırın Oluşturduğunuz hamuru 30 dakika kadar dinlendirin Yapışmaz bir tavada yağ ısıtın ve iki tane krep pişirin Kreplerin soğumasını bekleyin
Füme somonları eşit olarak kreplerin üzerine yayın Kenarlarında boşluk kalmasına dikkat edin Süt kremasını tuz ve karabiberle tatlandınn Kremayı somonların üzerine sürün Krepleri rulo yapıp alüminyum folyo ile kaplayın 45 dakika buzlukta bekletin
Salatalığı yıkayıp kabuğunu soymadan dilimleyin Sıvıyağ, limon suyu, tuz ve karabiberden bir marinat oluşturun
Dereotunu yıkayıp ayıklayın Sap kısımlannı kesip kalan kısımlannı ince ince kıyın Krep rulolannı dokuz ince dilim halinde doğrayin Tabaklara üçer dilim yerleştirin Marinatı üzerinde gezdirin Dereotu, salatalık, havyarla süsleyin