iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 Adet Patates
1 Demet Kırmızı Turp
1 Tatlı Kaşığı Hardal
1 Adet Yumurta Sarısı
Tuz Karabiber
1 Yemek Kaşığı Kıyılmış Yeşillik
2 Parça Mezgit Fileto (100?er gr)
HAZIRLANIŞI
Patatesleri iyice yıkayın, kabukları ile 20 dakika haşlayin, haşlama suyunu atmayın
2 çay bardağı haşlama suyunu, hardal, yumurta sarısı, tuz, karabiber ve kıyılmış yeşilliklerle karıştırın
Ayıkladığınız patates ve turpları katın Kızarmış balık ve fileto ile servis yapın yapın
4 Adet Patates
1 Demet Kırmızı Turp
1 Tatlı Kaşığı Hardal
1 Adet Yumurta Sarısı
Tuz Karabiber
1 Yemek Kaşığı Kıyılmış Yeşillik
2 Parça Mezgit Fileto (100?er gr)
HAZIRLANIŞI
Patatesleri iyice yıkayın, kabukları ile 20 dakika haşlayin, haşlama suyunu atmayın
2 çay bardağı haşlama suyunu, hardal, yumurta sarısı, tuz, karabiber ve kıyılmış yeşilliklerle karıştırın
Ayıkladığınız patates ve turpları katın Kızarmış balık ve fileto ile servis yapın yapın