Balıklı sebze MALZEMELER 12 su bardağı Amerikan Pirinci 100 gr somon balığı 1 adet sebze bahçesi patlıcanı 1 adet kabak 50 gr rendelenmiş kaşar Kızartmak için soya yağı 1 tutam karabiber, kırmızı biber Yeteri kadar tuzlu HAZIRLANIŞI Patlıcanların kabuğunu soyup kabaklarla beraber 2 cm kalanlığında halka halka doğrayın Yağda kızartıp kağıt havlu üzerinde süzdürün Haşlanmış pirinci, kızaran sebzeleri, tuz, karabiber ve kırmızı biberle karıştırıp fırın kabına koyun Üzerine parçaladığınız balıkları dizin Rendelediğiniz kaşar peyniri serpip 170 derece fırında pişirin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.