Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Baliza sahneye para için geri dönmüyorum dedi

Baliza sahneye para için geri dönmüyorum dedi
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Baliza sahneye para için geri dönmüyorum dedi BALİZA'DA SAHNE ALACAK 1548617291 1548617291 balizasahneyeparaicingeridonmuyorumdedi5c4e0650c1df1balizasahneyeparaicingeridonmuyorumdedi5c4e0650c1df1 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersibelbilgic123ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 12 YIL ARA VERDİĞİ SAHNELERE DÖNEN SİBEL BİLGİÇ, DÖNÜŞ NEDENİM PARA YOK! ZATEN DÖRT YILDIR YÜRÜTTÜĞÜM BİR İŞİM VAR PARA İÇİN OLSA DAHA ÖNCE ÇIKARDIM AYRICA ARTI PARA DA GÖZ ÇIKARMAZ' DEDİ Haftada bir gecce Çağlayan'daki Baliza adlı mekanda cuma akşamları program yapmaya başlayan şarkıcı, şunları söyledi: 'İstanbul'da bugün benim çıkabileceğim şekilde bir yer değil Programın haftada bir olması da önemliydi Lazer epilasyon merkezimin işleri yeterince yoğun olduğu için yorucu bir sahne trafiği istemedim' 'Hakkımda kimin ne açıklama yaptığı kayda değer değil' diyen Bilgiç, 'para için geri döndü' iddialarına da şöyle cevap verdi: 'Ben daima en iyi bildiğim ve sevdiğim işi yapıyor olacağım ve bunun üzerine üstelik bana para verecekler geccecom  

858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt