iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler 2 Kişilik
100 gr balkabağı
1 küçük patates
2 arpacık soğanı
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
300ml sutavuk suyu
Hazırlanışı
Balkabağı ve patatesi iri küpler şeklinde doğrayın
Arpacık soğanı ve sarımsağı soyun, bütün bırakın
Buharda hazırlama şekli: Hazırladığınız malzemeyi buharlı pişiriciye koyun Zeytinyağını gezdirin ve 20 dakika pişirin İster soğan ve sarımsağı çıkararak, ister dahil ederek malzemeyi tavuk suyuyla birlikte robottan geçirin
Tencerede hazırlama şekli: Soğan ve sarımsağı zeytinyağında çevirin Balkabağı, patates ve tavuk suyunu ilave edin Kısık ateşte 20 dakika pişirin Haşlanmış sebzeleri robottan geçirin
100 gr balkabağı
1 küçük patates
2 arpacık soğanı
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
300ml sutavuk suyu
Hazırlanışı
Balkabağı ve patatesi iri küpler şeklinde doğrayın
Arpacık soğanı ve sarımsağı soyun, bütün bırakın
Buharda hazırlama şekli: Hazırladığınız malzemeyi buharlı pişiriciye koyun Zeytinyağını gezdirin ve 20 dakika pişirin İster soğan ve sarımsağı çıkararak, ister dahil ederek malzemeyi tavuk suyuyla birlikte robottan geçirin
Tencerede hazırlama şekli: Soğan ve sarımsağı zeytinyağında çevirin Balkabağı, patates ve tavuk suyunu ilave edin Kısık ateşte 20 dakika pişirin Haşlanmış sebzeleri robottan geçirin