Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balkabağı Püreli Levrek Izgara Tarifi

Balkabağı Püreli Levrek Izgara Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler:

4 adet levrek fileto
200 gram balkabağı
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet kuru soğan
2 çorba kaşığı krema
1 adet taze soğan
50 gram salamura hamsi balığı
1 adet kırmızı dolmalık biber
1 çorba kaşığı zeytinyağı
4 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Balkabağı Püreli Levrek Izgara Yapılışı:

Levrek filetoları ızgarada pişirin Balkabağının kabuklarını soyup, zeytinyağı ve rendelenmiş soğanla birlikte yumuşayana dek pişirin Kremayı da ekledikten sonra püre haline getirin Salamura hamsi balıklarını ince kıyılmış taze soğanla karıştırarak, salata hazırlayın Kırmızı dolmalık biberi zeytinyağı ile soteledikten sonra blendırdan geçirip, sos haline getirin Parmesan peynirini küçük yuvarlaklar olacak şekilde tavada kızartın Servis tabağına levrek filetoyu yerleştirin Tabağın bir kenarına yuvarlak parmesan peynirini, üzerine ise hamsi salatasını koyun Dilerseniz tuz, karabiber ve kırmızı pul biber ile tatlandırın Kırmızı biber sosu ve balkabağı püresiyle birlikte servis yapın




 

Similar threads

Malzemeler: 4 adet levrek fileto 1 kg kaya tuzu 34 adet defne yaprağı 1 baş sarmısak 1 adet avokado 1 adet kırmızı soğan 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 adet limonun suyu 2 adet domates 2 adet kırmızı dolmalık biber 2 çorba kaşığı bal Füme Levrek Fileto Yapılışı: Levrek füme için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Gerçekten her balığı hakikat formda mi pişiriyorsunuz? İşte balıklardan en âlâ lezzeti almak için en gerçek balık pişirme usulleri bu listede. Artık hangi balık nasıl pişirilir sorusunu yanıtlıyoruz! 1. Barbun Barbun ızgara ve tavada pişirilmeye en uygun balıklardan biridir. Barbunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Morina Balığı Dolması (4 kişilik) Malzemeler 600 gr morino balığı filetosu 3 domates 1 rezene soğanı 1 biber 1 taze soğan 1 diş sarımsak 2 ançüez 6 adet çekirdeksiz siyah zeytin zeytinyağı taze çekilmiş karabiber 1 yıldız anason yarım kahve kaşığı mercanköşk ya da kekik Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
MALZEMELER 2 adet orta boy patlıcan 2 adet orta boy kabak 2 adet orta boy kırmızı biber 10 adet kiraz domates Pesto sos için: 1 büyük demet taze fesleğen 50 gram çam fıstığı 75 gram parmesan peyniri 2 diş sarımsak 1 su bardağı zeytinyağı 14 çay kaşığı tuz Servisi için: 2 yemek kaşığı nar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
MALZEMELER 4 adet fileto levrek 12 adet arpacık soğan 4 adet yıldız anason Sosu için: 1 adet kök zencefil (baş parmak büyüklüğünde bir kök yeterli) 4 yemek kaşığı zeytinyağı 3 diş dövülmüş sarımsak 1 adet orta boy limon 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı rendelenmiş muskat cevizi 1 tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt