Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Balkabağı Tatlısı

Balkabağı Tatlısı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
2 kilo balkabağı
3 bardak toz şeker
1 bardak dövülmüş ceviz

HAZIRLANIŞI
Kabağı dilimleyip, kabuğunu bıçakla soyun Çekirdeklerini çıkarın Çelik veya kalın dipli bakır bir tepsiye düzgünce dizin Kabakların üstüne toz şekerini serpin Kabak pişerken suyunu salacağı için fazla suya gerek yokturBir bardak su yeterlidir Suyunu kattıktan sonra kapağını kapatarak ağır ateşte 30 dakika pişirdiğiniz kabakların altını iyce kısarak üzerine,parlak olmaları için bir iki tutam daha şeker serpip, kapağını yine kapatın ve 5 dakika dinlendirin Altını kapatıp ateşten çekin Soğuduktan sonra üzerine dövülmüş ceviz serperek servis edebilirsiniz
 
858,496Konular
982,408Mesajlar
30,226Kullanıcılar
Paradise5959Son üye
Üst Alt