iltasyazilim
FD Üye
Malzelemer:
(2 kişilik)
1 adet büyük beyaz soğan
1 tatlı kaşığı organik bal
14 çay kaşığı Himalaya tuzu
14 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
Izgaranızı orta sıcaklıkta önceden ısıtın Soğanları dilimleyin Büyük bir kasede bütün malzemeleri karıştırın ve soğanların her tarafının eşit şekilde sosla kaplandığından emin olun Soğan halkalarını arkalı önlü 3?er dakika ızgarada pişirin Sıcak servis yapın
Malzemeler:
(4 kişilik)
3 adet organik marul
2 tatlı kaşığı organik zeytinyağı
1 tatlı kaşığı haşhaş tohumu
14 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
14 çay kaşığı Himalaya tuzu
14 bardak dilimlenmiş kabuksuz badem
Izgaranızı orta sıcaklıkta önceden ısıtın Marulları ikiye bölün ve zeytinyağı sürdükten sonra haşhaş, karabiber ve tuz serpin Izgarada hafif kızardıktan sonra üzerilerine badem serpiştirip sıcak servis yapın
(2 kişilik)
1 adet büyük beyaz soğan
1 tatlı kaşığı organik bal
14 çay kaşığı Himalaya tuzu
14 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
Izgaranızı orta sıcaklıkta önceden ısıtın Soğanları dilimleyin Büyük bir kasede bütün malzemeleri karıştırın ve soğanların her tarafının eşit şekilde sosla kaplandığından emin olun Soğan halkalarını arkalı önlü 3?er dakika ızgarada pişirin Sıcak servis yapın
Malzemeler:
(4 kişilik)
3 adet organik marul
2 tatlı kaşığı organik zeytinyağı
1 tatlı kaşığı haşhaş tohumu
14 çay kaşığı öğütülmüş karabiber
14 çay kaşığı Himalaya tuzu
14 bardak dilimlenmiş kabuksuz badem
Izgaranızı orta sıcaklıkta önceden ısıtın Marulları ikiye bölün ve zeytinyağı sürdükten sonra haşhaş, karabiber ve tuz serpin Izgarada hafif kızardıktan sonra üzerilerine badem serpiştirip sıcak servis yapın