Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ballı Kaymaklı Elma Tatlısı

Ballı Kaymaklı Elma Tatlısı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ballı Kaymaklı Elma Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

*4 büyük elma
*34 tatlı kaşığı bal

Üzeri için;

*Kaymak
*Vişne reçeli

Ballı Kaymaklı Elma Tatlısı Tarifi Yapılışı Elmaları yıkayıp soyun İçini oyun ve kaşık yardımıyla delmeden boşaltın İsterseniz ortadan kesip te yapabilirsiniz ama bütün sunumu daha güzel olur Bende birini 2 ye böldüm ,elmam yamuktu düz durmuyordu Bir borcama elmaları alın İçine ve üzerlerine balı gezdirin önceden ısınmış fırında 180 derecede 30 dk kadar elmalar yumuşayıncaya kadar pişirin Ben biraz kızarsın istedim Fazlada kalabilir Elmaları kürdanla kontrol edin Piştikten sonra biraz soğumaya bırakın Ilık halde servis tabağına alın İçlerine kaymak koyun Yazın dondurmayla da çok güzel oluyor Üzerine ben vişne reçeli kullandım siz istediğinizi reçel yada meyveyle servis edebilirsiniz Afiyet olsun
Yazın dondurmayla kışın kaymakla çok yakışan çabuk ve çok hafif bir tatlı şeker kullanmadan sağlıklı ve harika bir tatlı Diyet menülerinde de kullanılabilir

858,497Konular
981,954Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt