Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ballı Türk Kahvesi

Ballı Türk Kahvesi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ballı Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler

*1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
*1 tatlı kaşığı bal
*1 fincan su

Ballı Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı Ben çayımda şeker kullanmıyorum Türk kahvesini severek içiyorum ama şekersiz içemiyorum bu yüzden şeker yerine bal kullanıyorum Denemenizi tavsiye ederim Biliyorsunuz ki kahve göğüs kanserine yanında limonla içildiği taktirde migrene iyi geliyor daha bir çok faydasıda var Tavsiye ederim 1 tatlı kaşığı kahveyi suyu ve balı cezveye koyuyoruz biraz karıştırıyoruz kısık ateşte köpükleşinceye ve kaynayıncaya kadar pişiriyoruz Afiyet olsun dilerseniz telvesini yüzünüzde siyah noktanız varsa üzerine sürüp hafifçe ovalayıp biraz bekletebilirsiniz ben öyle yapıyorum cildi arındırıcı bir etken madde taşıyor Sevgiler

Similar threads

Ballı Tarçınlı Sütlü Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı Türk kahvesi *1 çay kaşığı Tarçın *1 tatlı kaşığı Bal *İsteğe göre Süt Ballı Tarçınlı Sütlü Türk Kahvesi Tarifi Yapılışı Tarçın bal ve Türk kahvesini biraz süt ile karıştırıp bu karışımı kaynayan sütün içine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ballı Osmanlı Türk Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı Osmanlı kahvesi *2 çay kaşığı Türk kahvesi *1 fincan su Tatlandırmak için: 1 tatlı kaşığı dolusu bal Not:İsteyen bal yerine 23 adet küp şeker kullanabilir ya da hiç şeker ve bal kullanmadan sade olarak tüketebilir Ayrıca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ballı Tereyağlı Türk Kahvesi ( Kızımla Kahve Keyfi) Tarifi İçin Malzemeler *2 tatlı kaşığı Türk kahvesi *1 tatlı kaşığı bal *1 çay kaşığı tereyağ *2 kahve fincanı su Ballı Tereyağlı Türk Kahvesi ( Kızımla Kahve Keyfi) Tarifi Yapılışı 3 5 yaşındaki kızım kahve içmek isteyince ortaya çıkmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kahveyi Bir de Böyle Denemelisiniz (Ballı Türk Kahvesi) Tarifi İçin Malzemeler *4 fincan su *1, 5 yemek kaşığı bal *4 tatlı kaşığı Türk*kahvesi Kahveyi Bir de Böyle Denemelisiniz (Ballı Türk Kahvesi) Tarifi Yapılışı Suyu ve kahveyi topaklardan arındırana*kadar karıştırıyoruz Ocağın küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Ballı Cevizli Muz Tarifi İçin Malzemeler *3 adet muz *3 çorba kaşığı bal *3 çorba kaşığı ceviz *1 avuç çikolata parçaları Ballı Cevizli Muz Tarifi Yapılışı Muzları servis tabağına dilimleyin Üzerine bal gezdirip onun üzerine cevizleri serpiştirin İsterseniz üzerine Türk kahvesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt