Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ballı Ve Muzlu Süt

Ballı Ve Muzlu Süt
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ballı Ve Muzlu Süt Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet muz
*1 bardak süt
*1 tatlı kaşığı bal

Ballı Ve Muzlu Süt Tarifi Yapılışı Muzu ezelim Bardakta çok az süt ile çırpıp köpürtelim Sütün kalanını ekleyip üzerini bal ile süsleyelim afiyet olsun

Similar threads

Soğuk Ballı Muzlu Süt Tarifi İçin Malzemeler *1 Adet Muz *1 Bardak Süt *1 Yemek Kaşığı Bal Soğuk Ballı Muzlu Süt Tarifi Yapılışı Bu tarifi Adana ziyaretimde bir yerde içmiştim tadını çok beğenmiştim normal milshakelerden daha güzel geldi bana bu yüzden Bursaya döndüğümde deneyeceğimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Muzlu Ballı Süt Tarifi İçin Malzemeler *1 muz *1 kaşık bal *1 bardak süt Muzlu Ballı Süt Tarifi Yapılışı Muz doğranır, üzerine süt ve bal eklenip rondodan geçirilir İçeceğimiz hazır Afiyet olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Cevizli Ballı Muzlu Süt Tarifi İçin Malzemeler *2 adet muz *1 tatlı kaşığı bal *4 ceviz *2 su bardağı süt Cevizli Ballı Muzlu Süt Tarifi Yapılışı Merhabalar, size bugün çocuklarımız için çok besleyici, oldukça basit bir içecek tarifi vereceğim Benim oğlum bal ve ceviz pek sevmiyor, o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ballı Muzlu Enerji Deposu Süt Tarifi İçin Malzemeler *1 adet muz *1 yemek kaşığı bal (Arzuya göre) *Yarım litre süt Ballı Muzlu Enerji Deposu Süt Tarifi Yapılışı Bal, muz, süt blenderden çekilir Afiyet olsun
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ballı Muzlu Süt Tarifi İçin Malzemeler *3 adet küçük veya orta boy muz *1 litre süt *34 yemek kaşığı bal Ballı Muzlu Süt Tarifi Yapılışı Muzları yıkayıp soyun ve her birini ikiye bölün (6 parça muz oluyor ) Mutfak robotunun içerisine 3 adet muz, 12 litre süt ve 2 yemek kaşığı balı koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt