Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ban yedim

ban yedim
0
453

Similar threads

arkaşalar sebepsiz yere ban yedim 1 aydır serverlara giremiyorum bu banı nasıl çözcccez 1 ay oldu halen çözülmedi
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
evet arkadaşlar ben bu hileyi buldum ve indirdim hack süperdi simdi üstümde bütün ödüller var hatda RockHopper alka pilan bile var yani pizzza avr hayvan fotorafı filan ama hepsii aldım hile ile noldu GM oyundaymıs 80 saatlik ban yedim ama onlar hala bende duruo evet sorna bu hilenin linkini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
ADSENSE HESABI BAN SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR? Dünya üzerinde oldukça yaygın bir ağa sahip olan ve şirketlerinin tercihi haline gelmiş Google Adsense, kişilere avantajlar sağladığı gibi dezavantajlar da sağlamaktadır Bu kadar kaliteli bir yapının ne gibi can sıkıcı politikaları olabilir diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
PUBG Mobile Ban Kaldırma 2021 Herkese merhabalar, uzun bir sürenin ardından pubg mobile ban kaldırma 2021 başlıklı yazımızla tekrar sizlerin karşısındayız. Bildiğiniz üzere özellikle online oyunların ban sistemlerinde her ne kadar haklı banlar atılsa da sebepsiz yere ban uyarısı alan, 3 ay 10...
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
beyler oyuna girmeye kalktıgımda your account is currently blocked Please contact customer service if you have any question bu yazı yazıyor kac gün ban yedim sınırsızmı acaba varmı bilen
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
858,496Konular
981,689Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt