Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bana Abi dedi fakat isteksizce mi bilmiyorum

Bana Abi dedi fakat isteksizce mi bilmiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba önce arkadaslar
16 yasındayım lise2'deyim ve benzer serviste olduğum lise 1'lerden bir kız var
Kızla şu 1 haftadır müşterek falan oturuyoruz nerdeyse bir zaman bakışıyoruz böylece
Bu okulda da oluyorAma bugün serviste konuşurken havadan sudan okuldan falan konuşuyordukSonra kız ismimi sordugunda bana şu şekilde hitap etti abi senin ismin neydi Fakat sorarken abiyi azıcık böyle utangaç söyledi nasıl söyliyeyim yani hani adi tok bir sesle Abi senin ismin neydi değil de abiyi biraz daha ince söyledi falan işte sonra da ben abi falan demeyin bana gıcık oluyorum dedim o da haklısın falan benim 6 inleme kücük kuzenim falan da bana abla demiyor gibisinden bir şey dedi fakat ben bu abi lafına fazla taktım
bu vesileyle yani diğer kişilerden aldığım duyumları söylersek albenili biri olduğumu söylerler doruk:182 kilo:70 sarışınım
Kız da baya benden kısaydı sırası gelmişken ve ben birazcık büyük gösterdiğimden bana abi demiş olabilir mi onu da bilmiyorum lakin galiba 10sınıf olduğumu biliyordu
Neyse arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum bu cins vakayla karşılaşmış kişilerden de yorum alayım Kızdan hoslanıyorum gibi

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt