Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bana Aleyhinde Sorumluluk Sahibi Hissediyormuş Kendini...

Bana Aleyhinde Sorumluluk Sahibi Hissediyormuş Kendini...
0
205

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bizim sınıftan bir kız vardıOna karşısında olan ilgimden dolayı onla o kadar cana yakın olmadım ola ki geçer diye geçmediSonra arkadaşça oldum oda anlamıştı ona öteki kızlara davrandığım gibi davranmıyordum Açıldım ilk öncelikle mırın gırın etsede 1 ay çıktık kızgın bir şekilde ayrıldıkNormal hayata dönmem biraz zaman alsada yeniden herşey eskisi gibi devam ediyordu3 gün önce 8 li dost grubu olarak dışarı çıktıkAlp bakarmısın dediBuluşcagımız yere bir tane çoçuk bırakmıştıO benim yalnızca arkadaşım dediBende bundan banane dedimSana karşı kendimi sorumluluk sahibi hissediyorum dediBende Ozge ile konuşuyordum onu unutmak içinBenimde birine karşısında sorumluluğm var dedimÖzgeye bekle dedimKoluna girip yürüdükNe dek içim acısada

Acilen sorucağım sual : bu kız bana aleyhinde o anlamda birşey hissetmiyorum diye ayrıldı şimdi bu yaptığı ne ?

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt