Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu soyleyeyim kompozisyon

Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu soyleyeyim kompozisyon
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu soyleyeyim atasozuyle ilgili kompozisyon

Cevap: Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu soyleyeyim kompozisyon

İnsanlar arkadaşlarıyla değerlendirilirlerCunku kişi kendi huyuna yakın ,kendi kafasının denginde insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırGenelde de arkadaşlar bu yuzden birbirine benzerlerAynı şeyleri yapmaktan hoşlanırlar,aynı tip hayalleri vardırTum bunlara bağlı olarak kişi kotu niyetli etrafına zarar veren,tembel bir insansa arkadaşları da mutlaka oyledirAma tam tersi calışkan,iyi niyetli,duzgun karakterli kişilerin de kendileri gibi arkadaşları olurBu sayede bir insanın sosyal cevresine ,arkadaş ortamına bakarak kişi hakkında uc aşağı beş yukarı tahminde bulunabiliriz ve yanılmayızCervantes'in bu guzel sozunun anlamı budur

Similar threads

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim atasözüyle ilgili kompozisyon Cevap: Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim kompozisyon Irk arkadaşlarıyla değerlendirilirlerÇünkü birey kendi huyuna yakın ,kendi kafasının denginde insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırGenelde de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Arkadaşını Soyle Ki, Sana Kim Olduğunu Soyleyeyim Anlamı Arkadaşını Soyle Ki, Sana Kim Olduğunu Soyleyeyim ne demek Arkadaşını Soyle Ki, Sana Kim Olduğunu Soyleyeyim Arkadaşını Soyle Ki, Sana Kim Olduğunu Soyleyeyim Atasozunun Anlamı Duygu, duşunce ve davranışlarında benzerlik olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
İnsan aynı huyu taşıyan insanlarla iletişim kurarsa, bu iletişim sayesinde hem comert hem de comert insanlara daha yakın olur (Cicero) Mutevazi bir insanla diyalog kurmak, alim olduğu halde kendini beğenmiş bir insanla diyalog kurmaktan daha iyidir (Cullen) Nasıl davranırsan tıpkı ayna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
298
arkadaşlık atasozleri,dostluk atasozleri,yardımlaşmayla ilgili atasozleri,Arkadaşlıkla İlgili Deyimler, Dostlukla İlgili Atasozleri ve Anlamları,Arkadaşlıkla İlgili Atasozleri ve Anlamları, Yoldan kal, yoldaştan kalma Yolculukta insanın başına turlu işler, sıkıntılar, belalar gelebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Tiyatro skeci kavramı cok geniştir Ne ile ilgiili skec aradığınızı belirtmediğinizden aşağıda genel konulara hitap eden bir kac skec vermeye calıştım ANNELER GUNU Sınıf ortamı Teneffuste olan oğrenciler dağınık bir şekilde sınıfta durmaktadırlar On sırada oturan iki kız oğrenci kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,475Konular
981,233Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt